Rahankeräys opiskelun ja tutkimuksen tukemiseen

Eikö olisikin hienoa, jos maatilat Suomessa yhä enemmän siirtyisivät kaikkein puhtaimpaan ja luonnollisimpaan vaihtoehtoon maanviljelyssä? Biodynamiikka tarjoaa ratkaisuja myös luomutuotannon ratkaisemattomiin ongelmiin. Tärkeää olisi myös se, että maatilat aukeaisivat yhä enemmän kuluttajien suuntaan. 

Riippumattomana ja vapaana impulssina työmme lepää ihmisten oman aktiivisuuden, sitoutumisen ja kiinnostuksen varassa. Kaikki tuki, mitä voimme saada sinulta on meille tärkeää! Apusi ei välttämättä tarvitse olla taloudellista:  teemme  suuren osan työstämme vapaaehtoiselta pohjalta, joten jos kaipaat toimintaa, ota yhteys kauttamme.

 

Säätiöllä on rahankeräyslupa, jonka kautta kertyvät varat käytetään biodynaamista viljelyä opiskelevien ja tutkivien hakemuksesta myönnettäviin apurahoihin ja stipendeihin.

 

Lahjoittaa voit maksamalla haluamasi summan tilille:


Biodynamisen Viljelyn Säätiö sr

NDEAFIHH, FI43 1019 3000 2091 64

Viite: 9878

 

Opiskelu biodynaamiseksi viljelijäksi on mahdollista yhteispohjoismaisessa BINGN-koulutusohjelmassa. Koska koulutus ei ole suomalaisen opintotukijärjestelmän piirissä, säätiö voi tukea opiskelijoita stipendeillä.

 

Biodynaaminen viljely menee eteenpäin jatkuvasti. Siihen innostuneet tulevaisuuden ystävät muodostavat tutkimuksellisen yhteisön, jonka piirissä tehdään monenlaista tutkimusta: viljelytavoista, lajikkeista, siemenistä, jalostamisesta, mutta myös sosiaalisen ulottuvuuden polttavista kysymyksistä. Rahoittajia tälle tutkimukselle on hyvin vähän, joten  Teidän avullanne me pyrimme antamaan tälle yhteisölle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä.

 

Jos haluat pienen muiston itsellesi osallistumisestasi, jätä yhteystietosi meille ja saat keräystunnuksena toimivan Demeter-pinssin.

 

Rahankeräystiedot:

Rahankeräyksen saaja on Biodynaamisen viljelyn säätiö-Stiftelsen för biodynamisk odling sr.

Luvan myöntäjä on Poliisihallitus, joka on myöntänyt valtakunnallisen keräysluvan (poislukien Ahvenanmaan). Luvan numero on RA/2017/1235 ja se on myönnetty 30.11. 2017. Keräyksen toimeenpanoaika on 30.11. 2017-29.11. 2018. Käytämme kertyneet varat viimeistään vuonna 2020. Biodynaamisen viljelyn säätiö suorittaa keräyksen omin voimin.